tiistai 22. lokakuuta 2013

Tapeteilla tuunattuja


Tapetit on ihania. Niillä saa helposti muutettua huoneen ilmeen, haetpa sitten minkälaista tyyliä tahansa. Tutustuttuamme Pip Studion tapettimallistoihin, tiesimme heti, että ne on meidän juttu! Vintage-aiheita, lintuja, kukkia, rohkeita värejä ja uskomattoman hienoja tapettipaneeleja. Kun Coloren valikoimaan tuli nämä ihanuudet, päätimme myydä niitä myös metreittäin. Näin vaatekaappien ja lipastojen etumukset, kenkälaatikot ja purnukat alkoivat saada tuunaajien käsissä tapettia pintaansa. Tapetteja voi käyttää myös askartelussa tai decoupage-töissä. 

Decoupage- lakka on meille ihan uusi tuttavuus. Päätimme aloittaa kokeilun helpolla jutulla, ja koristelimme valkoisen puukirjaimen Pipin Cherry blossom- tapetilla. Tapetista leikattiin kirjaimen mallinen pala, decoupagea kirjaimen pintaan, sitten tapettipala kirjaimen päälle ja puolen tunnin kuluttua vielä lakkakerros pintaan. Puukirjaimia löytyy erikokoisina askartelukaupoista. H-kirjain koristaa nyt Ankun 3-vuotiaan Helga-neidon huonetta. 


Tapetti: Pip Studio Cherry blossom vaaleansininen


Askartelukärpäsen purtua oikein kunnolla, päädyimme tekemään viime viikolla ovikoristeen tapettipaloista. Leikkasimme tapeteista kuvioita irti, kuten kukkia ja lintuja. Lisäksi käytimme keksimuotteja, joilla piirsimme tapettiin mm. sydämenmallisia kuvioita ja leikkasimme irti. Muutamat "timantit" pääsivät vielä säihkeeksi pintaan. Ripustusnauhana voi käyttää vaikkapa satiininauhaa.



1. tapetti: Un bisou 310011 2. tapetti: Un bisou 310004 3. tapetti: Pip Studio Early bird vaaleanpunainen


Lähempänä joulua tästä voisi tehdä jouluisemman mallin. Sen voisi ripustaa oveen, seinälle tai ikkunaan. 
Mitä sinä olet tuunannut tapeteilla?