torstai 26. kesäkuuta 2014

Kurkistus Ricen syksyyn

 

Täällä ollaan taas! Suuret pahoittelut hiljaiselosta blogissa. Kai meillä sitten on niin kiire, että ei olla ehditty päivitellä ;-) Vaikka kesä on vasta aluillaan ja lämpimiä ilmoja vielä odotellaan, niin meillä Coloressa kääntyy ajatukset syksy/talvi- kuvastojen ilmestyessä jo loppuvuoteen ja jouluun. Tanskalaisen Ricen autumn-winter 2014 kuvasto ilmestyi jokunen viikko sitten ja alla fiiliksiä kuvastosta. Pastelliset sävyt, persikka ja petrooli ovat voimakkaasti esillä Ricen syksyssä. Eikä me Coloren tytöt kyllä ollenkaan pistetä pahaksemme näitä värejä!

 Paperisissa kukissa on sopivasti mummolahenkeä. Uutena Ricen valikoimissa tilauksesta valmistettavat upeat huonekalut.

Leivonta- ja juhlatarvikkeita löytyy moneen lähtöön! Uutena muun muassa hauskat kuvioita tekevät kaulimet.


Melamiiniastiat saavat joka kausi ylleen uudet sesonginmukaiset värit. Muovisissa purkeissa ja purnukoissa säilyy syksyiset hillot ja soseet.


 Termoskannuja, kultapalloisia astioita, strösseleitä, paperipillejä, vuokia...
 

Tässäpä vielä Piipan suosikit syksyn uutuuksista! Ihania vanhanaikaisia essuja, kukallisia varjostimia, pilkullisia roskapusseja, melamiinimukeja bambinkuvilla, sydämenmallisia silikonisia kauhoja ja värikkäitä keppihevosia. 


Tiesittekös, että Ricen tuotteet ovat monella tapaa hyvän mielen tuotteita. Ne ovat eettisesti valmistettuja, laadukkaita ja tuovat väriä elämään. Eli näitä voi ostella puhtaalla omallatunnolla! Mitäs tykkäätte Ricen uutuuksista? Vai alkoiko ahdistamaan, kun kesäkuussa puhutaan jo syksystä? :-) Minä (Piipa) olen talvi-ihminen ja kaivelisin jo mielelläni suksia varastosta, kun taas Ankku-sisko hekumoi kesää, oman pihan laittoa ja lämpöisiä ilmoja. Nautitko sinä enemmän helteisistä kesäpäivistä vai paukkupakkasista?

Palataan (toivottavasti) pian taas! 

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja eikä mielestäni yhtään syksyisen masentavia vaan ihanan värisiä ja leikkisiä ;)

    VastaaPoista
  2. Onko tuo ylimmän kuvan vihreä kannu Ricen tuote, ja onko sitä kenties tulossa teille? Mielettömän kaunis. Ja myös noita sydämenmuotoisia kauhoja on saatava! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vihreä kannu on Ricen valikoimaa. Emme ole vielä ehtineet miettiä seuraavaa tilausta (ja näitä kaikkia uutuuksia ei edes saa vielä), joten en osaa sanoa tuleeko kannua meille. Nuo kauhat ovat huiput! :)

      Poista