maanantai 8. joulukuuta 2014

In color we trust!


Iki-suosikkimme Ricen uusi kuvasto saapui kaupalle, ja me intouduimme valitsemaan kevät/kesä 2015- mallistosta omat lempparituotteemme. 

Tässä Piipan valitsemat herkut: mansikoin koristellut leivontavuoat, pastellinsävyinen krokettipeli, saippuakuplaeläimet, hauskat tiskiharjat ja kesäiset kannelliset juomamukit.


Pitkän harkinnan jälkeen (teki mieli valita kaikki!) Ankku päätyi näihin tuotteisiin: vanhoista häähopeista muotonsa saaneet koristeelliset melamiinilusikat, flamingoin ja riikinkukoin koristellut melamiiniastiat, värikkäät metallikorit, kakkulapiot, yrttitikut, pilkulliset pyöränkellot, pitsiset koristeteipit ja jäätelökauhat.


Kesäistä raikkautta mallistoon tuovat tuotteissa esiintyvät sitruunat ja vesimelonit.Leivonta- ja juhlatarvikkeissa saa irrotella oikein kunnolla!


Melamiiniastioilla on edelleen suuri rooli mallistossa. Kissat, flamingot, riikinkukot, perhoset ja linnut tulevat hauskasti esille lautasista, mukeista ja kulhoista. Lusikkaniput ja mukipakkaukset ovat saaneet uudet sesongeittain vaihtuvat värit ylleen.


Loppuun valitsimme teille vielä pari kesäistä kuvaa.Vaikka kesä ei ihan vielä ole käsillä, niin kyllä nämä värikkäät kuvat piristävät kivasti harmaan ja loskaisen joulukuun keskellä!


2 kommenttia:

  1. Voi jeee mitä ihanuuksia, makoisia juttuja! Teillä on kyllä siellä ihanuuksien ihmemaa! Ihanaa Joulunodotusta ja heti perään kevään nuuhkimista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanuuksien ihmemaa, hyvin sanottu! Kiitos, ja ihanaa joulunodotusta sinullekin! Kyllähän se niin on, että meille se kevät tulee jo tammikuussa, kun alamme käydä kuvastoja oikein urakalla läpi ja kun ekat uutuudet alkaa tehdä tuloaan :) -Ankku-

      Poista