perjantai 15. tammikuuta 2016

Kukka-amppelit lattekupeista


Greengaten kevät/kesä 2016- kuvastossa oli hauska idea lattekuppiamppeleista, ja tämä oli ihan pakko toteuttaa Coloren tyyliin :)
 

Kuvasta pystyy aika helposti toteuttamistavan tulkitsemaankin, mutta tässä vielä piirustus (älkää naurako mun piirustustaidoille!):


Leikkaa kolme pitkää nauhaa rullalta. Taita kolmen nauhan ryhmä keskeltä ja tee ensimmäinen solmu noin 10 cm päähän yläosasta. Tästä muodostuu ripustuslenkki, josta saat amppelin kattoon roikkumaan.

Sitten tästä jatkat niin, että aina kaksi nauhaa otetaan erilleen ja niihin tehdään solmu. Jos haluat lisätä helmiä koristeeksi väleihin, muista lisätä ne ja tee pieni solmu helmien jälkeen, jotta ne pysyvät paikoillaan. Kun pääset loppusuoralle työssä eli amppelin alapuolen solmuihin asti, ota lattekuppi avuksi ja sovita sitä solmujen muodostamaan "kuoppaan", jotta kuppi varmasti pysyy siinä ja solmut tulevat sopivalle etäisyydelle toisistaan. 
Helmien laitossa kannattaa käyttää apuna isoa silmäneulaa. Sillä saat helposti narun menemään helmien rei´istä. Varsinkin alaosassa, jossa kuusi nauhaa pitää saada mahtumaan helmen reiästä, kannattaa pujottaa helmi osissa nauhoihin eli esimerkiksi kaksi nauhanpätkää kerrallaan. 

Ihanaa puuhaa pakkaspäiviin!

Pastelliset narukerät nyt ALE-hinnalla meiltä :)

 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä sitä kevättä pitää koittaa jotenkin saada edes sisälle. Kun ei tuolla ulkona hirveästi siltä näytä :) -Ankku-

      Poista