perjantai 12. syyskuuta 2014

Tukholman messut 2/2


Messumatkalla on aina mukavaa käydä ostoksilla Tukholman ihanissa sisustus- ja vaateliikkeissä. Muutaman kerran olemme myös pistäytyneet Hötorgetin sunnuntaisin järjestettävällä kirpputorilla. Sieltä saattaa tehdä hauskoja löytöjä kuten Taalainmaan heppoja, maatuskanukkeja, hopeoituja aterimia tai vaikkapa pitsiliinoja. Tällä kertaa meillä oli mukana vain käsimatkatavaralaukut, joten millekään suurille hankinnoille ei ollut tilaa.Seuraavat kuvat ovat Smiley Vintage- liikkeestä. Siellä myydään mm. mekkoja, paitoja ja takkeja, jotka on tehty vanhoista kankaista ja vaatekappaleista. Heidän kauppa sijaitsee PUB- tavaratalossa, joka näkyy postauksen ensimmäisessä kuvassa taka-alalla. Liikkeen tyyli on meidän mieleen, sillä esillepanoon on todella kiinnitetty huomiota ja monet mekot on ihanista kukkakankaista tehty ja niissä on vanhan ajan tunnelmaa. Kuvissamme ei tällä kertaa näy mekkoja saatikka paitoja. Mutta tällaiseen vintage- liikkeeseen sopii mainiosti rekvisiitaksi piano ja vanhat taulut.


Mood- ostoskeskuksessa sijaitseva Leila Lindholmin luotsaama Leila´s General Store kuului ehdottomiin käyntikohteisiin. Sieltä saimme hienoja ideoita tuotteiden esillepanoon. Vaikka kaupassa oli paljon samantyylisiä tuotteita kuin Coloressa, niin kului tänne silti useampi satakruununen. Ainut miinuspuoli kaupassa oli, ettei siellä käynyt käteinen. Joten varatkaa korttia mukaan, jos aiotte tänne shoppailemaan Tukholman reissulla. 


Loppuun vielä väri-ilottelua kaupungin eräästä kahvilasta. Täältä vois Suomenkin kahvilat ottaa esimerkkiä: ei niitten tuolien ja pöytien tarvi aina olla mustat, hopeanväriset tai ruskeat!


Tämmönen messureissu meillä oli tällä kertaa: inspiraatiota, tilauksia, joulun tunnelmaa, uutuuksia ja paljon ideoita tulevaisuuteen. Tämän viikon aikana Coloreen on tullutkin jo paljon syysuutta. Niin sitä mennään tohinalla kohti joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti